Regisztráció       Belépés
Kereső

DECATHLON TENISZVETÉLKEDŐ: 2021-06-27 - MLTC - MÁTYÁSFÖLDI LAWN TENNIS CLUB


>> JELENTKEZÉS <<
(Jelentkezéshez belépés szükséges, belépni egyszeri regisztráció után lehet.)


KIKNEK AJÁLJUK A NEVEZÉST A DECATHLON TENISZVETÉLKEDŐINKRE, HOGY KIPRÓBÁLJÁK MAGUKAT?
Azoknak a teniszezni szerető játékosoknak 
(Fontos!: Csak olyan játékosok indulhatnak, akik 5 vagy annál kevesebb alkalommal indultak hivatalos versenyen) akik:
- pontjáték gyakorlási lehetőségre van szükségük;
- rendszeresen teniszedzésekre járnak, de nem edzenek elég nagy óraszámban ahhoz, hogy a magas szinten játszó profi mezőnyben még megállják a helyüket, és ott versenyezzenek;
- jó ugródeszka a barátságos teniszvetélkedőkös megmérettetések folyamán szerzett meccsrutin ahhoz, hogy utána nagyobb tapasztalattal és magabiztossággal kóstoljanak bele az MTSZ hivatalos play&stay, vagy korosztályos versenyeibe; 
- egészséges megmérettetési szándékuk van, hogy nem csak edzéseken, esetleg klubjuk házi versenyein, hanem új helyszínen, új-, hasonló tudású gyermekek közt is kipróbálhassák magukat.
 
Versenyszámok
• piros verseny: minden 10 év alatti gyermek indulhat, akik 25%-os nyomású piros labdával edzenek. A pálya mérete: 11 méter hosszú és 6 méter széles (mini hálós pálya) pálya. 15 nyert pontig tartó mérkőzések, 14-14-es állásnál 1 pont dönt ("hirtelen halál") játékvezető vezetésével. 
• narancs verseny: minden 14 éven aluli gyermek indulhat, akik 50%-os nyomású narancs labdával edzenek. A pálya mérete: 18 méter hosszú, 8,23 széles. 15 nyert pontig tartó mérkőzések, 14-14-es állásnál 1 pont dönt ("hirtelen halál") játékvezető vezetésével.
• zöld verseny: minden 14 év alatti gyermekek indulhat, akik 75%-os nyomású zöld labdával edzenek. A pálya mérete: normál pálya. 1 db 4 nyert gémes szettből áll a meccs, 3-3-nál döntő gém dönti el, hogy ki nyeri a meccset. Gémek végén: NO AD számolás (egy labda dönti el, hogy ki nyeri a gémet)!
• 10+ verseny: minden 18 év alatti gyermek indulhat, akik tudnak önállóan mérkőzést játszani, normál 100%-os nyomású labdával edzenek, ismerik a nagypályás tenisz számolását, szabályait.  A pálya mérete: normál pálya. 1 db 4 nyert gémes szettből áll a meccs, 3-3-nál döntő gém dönti el, hogy ki nyeri a meccset. Gémek végén: NO AD (egy labda dönti el, hogy ki nyeri a gémet)!
 
Edzői/Szülői tanácsadás 
megengedett  
 
További információ
Böcz Gabriella (versenyigazgató), email: teniszkereso@gmail.com
 
Jelentkezési határidő 
2021. június 24. 20.00 h-ig, vagy míg a létszám be nem telik.
Érkezési sorrendben fogadjuk el a jelentkezéseket és annak elfogadásáról, vagy várólistára kerülésről visszaigazolást küldünk. 
Ha a jelentkezési határidő után marad szabad hely a később érkezőket is elfogadjuk, illetve, ha nem marad hely, de a későbbiekben történik lemondás, a várólistás jelentkezőket jelentkezésük időrendi sorrendjében tudjuk fogadni, amelyről e-mailes, vagy telefonos értesítést küldünk. Egyéb információkat (kezdési időpontok, indulók neve, stb.) június 24-e, 20.00h után küldünk. 
 
Lemondási határidő: 
2021. június 25. 20.00 h-ig
(A lemondási határidő után lemondott részvétel esetén 2.000,- Ft-ot kell fizetni, a ránk maradó költségek fedezésére, amelyet utalással, vagy a következő verseny alkalmával kell a szülőnek kiegyenlítenie. Le nem mondás és meg nem jelenés esetén az egész nevezési díj kifizetendő a következő verseny alkalmával.) 
 
A pályák száma, borítása
4-6 db, salakos, szabadtéri
 
Részvételi díj
3.000,- Ft / fő (piros) 
4.500 Ft / fő (narancs, zöld, 10+); 
 
Díjazás 
I-III. helyezetteknek érem, oklevél, minden indulónak min. 1.000,- Ft értékű Decathlon ajándék (mindig új és változatos, nem ismétlődő díjak)  
 
Lebonyolítás 
Körmérkőzéses formában, kb. 3-4 mérkőzésre számíthat minden induló. A mezőnyt  a megszokott rend szerint, irányított sorsolással szétlövés, rating és kor alapján osztjuk csoportokba. A versenyigazgató előzetes sorsolása alapján.